قهوه روبوستا چیست؟
- با توجه به اینکه بیش از صد گونه قهوه وجود دارد، روبوستا به خوبی توانسته دومین قهوه محبوب در بازار جهانی شود. بنابراین بیایید نگاهی بیندازیم که چیست و از کجا آمده است. قهوه روبوستا نوعی قهوه است که از دانه (دانه) گیاه Coffea canephora تهیه می شود. منشأ روبوستا در مرکز و غرب جنوب صحرای آفریقا است. این دومین قهوه پرطرفدار در جهان است و 40 درصد از تولید قهوه در جهان را تشکیل می دهد. پس از عربیکا (از گیاه Coffea arabica) که 60 درصد باقیمانده (یا بیشتر) از تولید قهوه در سراسر جهان را تشکیل می دهد، در رتبه دوم قرار دارد.
قهوه روبوستا از کجا می آید؟
- قهوه روبوستا عمدتاً در نیمکره شرقی و عمدتاً در آفریقا و اندونزی کشت می شود. بزرگترین تولید کننده ویتنام است.
آیا قهوه روبوستا خوب است؟
- در این مرحله ممکن است تعجب کنید که آیا روبوستا طعم خوبی دارد - خوب، گفته می شود که روبوستا با کیفیت بالا به ترکیب عربیکا/روبوستا عمق طعم می دهد و یک کرم خوب به ترکیب اسپرسو. اما روبوستای پایین اغلب به عنوان طعمی شبیه لاستیک سوخته توصیف می شود. در سرزمین اسپرسو روبوستای با کیفیت بالا به دلیل خامه و طعمی که به اسپرسو میافزاید مورد نظر است. اگر به دنبال یک خامه غلیظ خوب در اسپرسوی خود هستید، یک روبوستای با کیفیت بالا ممکن است این کار را انجام دهد.
13 تولید کننده برتر قهوه روبوستا لیست زیر از برخی از بزرگترین تولیدکنندگان قهوه روبوستا تشکیل شده است:
- ویتنام
- برزیل
- اندونزی
- هند
- اوگاندا
- مالزی ساحل عاج
- تایلند
- کامرون
- فیلیپین
- ماداگاسکار
- گینه
- گواتمالا